Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ما دخالتی در انتخابات و ترکیب هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان نداریم ولی انتظار می‌رود به دور از هرگونه اختلاف این مجموعه به فعالیت‌های تخصصی و فنی خود اهتمام داشته باشد.

محبوب حیدری در مراسم اعطای اعتبارنامه اعضای نهمین دوره هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل اظهار کرد: در 3 ساله گذشته برخی اقدامات و فعالیت‌های هیئت مدیره دوره هشتم رضایت مخاطبان را به همراه داشت که انتظار می‌رود در دوره جدید با رفع ایرادات و اشکالات گذشته فعالیت‌های منسجم‌تری را در ارتقا کیفی ساخت و سازها شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برگزاری مطلوب انتخابات دوره نهم هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان در استان اشاره کرد و گفت: میزان مشارکت در این دوره از 36 درصد قبل به 59 درصد رسید تا جامعه مهندسان حضور چشمگیری را در انتخابات داشته تا مطالبات و دغدغه‌های خود را از طریق هیئت مدیره جدید سازمان نظام مهندسی ساختمان پیگیری کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اولین توصیه را به ترکیب اعضای هیئت مدیره جدید دوری از اختلاف و پرهیز از کشیده شدن مسائل به فضای مجازی اعلام کرد و گفت: اختلاف سلیقه در همه امور طبیعی است اما شایسته است در جامعه مهندسان این اختلاف نظرها به حاشیه‌ها و مسائل غیر ضرور کشیده نشود تا هیئت مدیره جدید بتوانند به دور از طرح مسائل اختلاف‌برانگیز در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بتوانند فعالیت‌های مناسب و مثبتی را داشته باشند.

حیدری افزود: اداره کل راه و شهرسازی نه تنها در این دوره از انتخابات بلکه در گذشته نیز دخالتی در حوزه نظام مهندسی نداشته و قطعا اعضا و هیئت مدیره جدید باید نسبت به ارتقا اعتمادآفرینی و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مؤثر کمک کرده و جلوی برخی حاشیه‌سازی‌ها را بگیرند.

وی رعایت قوانین، مقررات و بخشنامه‌ها را به رغم داشتن برخی ابهامات یادآور شد و خاطر نشان کرد: در 5 سال مدیرکلی راه و شهرسازی حتی یک متر مربع نقشه امضا نکردم در حالی که دارای پروانه بوده و مهندس پایه یک محاسبات هستم.

حیدری عمل به قانون و احترام به بخشنامه‌ها را به هیئت مدیره جدید توصیه کرد و ادامه داد: در توزیع نقشه‌ها نیز باید رفتار عادلانه در پیش گرفته تا حقی از مهندسان ضایع نشود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: به صورت تخصصی در این دوره باید روی مسائل آموزش مهندسان و ارتقا مهارت آنها برنامه‌ریزی شود تا شرایط مناسبی را در پیشبرد اهداف جامعه مهندسان شاهد باشیم.

حیدری بیان کرد: همه ما به تداوم آموزش و به روزرسانی اطلاعات خود نیاز داریم که بهتر است با برگزاری دوره‌های آموزش حضوری و غیرحضوری جامعه مهندسان را نسبت به ارائه برنامه‌های مدون توجیه کنیم.

وی ضرورت افزایش عمر ساختمان‌ها را با ارتقا کیفی ساخت و سازها ضروری خواند و اظهار کرد: در کشورهای دیگر حتی به ساختمان‌های 60 تا 70 ساله اجازه تخریب نمی‌دهند در حالی که در کشور و استان ما برای ساختمان‌هایی با عمر 10 ساله اجازه تخریب صادر می‌شود و این شبهه‌ای را در نظام ساخت و ساز ما به وجود می‌آورد.

حیدری تصریح کرد: باید ساخت و سازها به نحوی باشد تا نه تنها در برابر زلزله‌ و سایر حوادث قوت و استحکام داشته باشد بلکه در طراحی، اجرا به ویژه فنداسیون و اسکلت مقاومت ساختمان به شکل بسیار بالایی باشد تا سرمایه‌های ملی ما به مخاطره نیفتد.

وی به اجرای قانون جدید جهش تولید مسکن اشاره کرد و گفت: در این راه ما باید از ظرفیت مهندسان استفاده کنیم و تلاشمان بر این است تا در طراحی، ساخت و نظارت از ظرفیت جامعه مهندسان استان اردبیل به ویژه نظام مهندسی استفاده خواهیم کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل حساسیت مهندسان را در حوزه نظارت و اجرا یادآور شد و افزود: نباید یک ساختمان 10 طبقه در مرحله تهیه نقشه و طراحی در کوتاهترین زمان و با سهل‌انگاری کارهایش به انجام برسد در حالی که دغدغه کیفیت ساخت و سازها برای همه مردم یک دغدغه جدی و مؤثر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسي راه وشهرسازی ساخت و ساز مسکن استانی اجتماعی نظام مهندسی ساختمان هیئت مدیره جدید جامعه مهندسان راه و شهرسازی استان اردبیل ساخت و سازها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۹۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهمترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمیگردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

به نقل از ورزش سه در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سالها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902714

دیگر خبرها

  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی