Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:26:07 GMT

اردبیل در کیفیت ساخت و ساز جزو 3 استان برتر کشور است 

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۸۱۰۶۱

اردبیل در کیفیت ساخت و ساز جزو 3 استان برتر کشور است 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل گفت: استان اردبیل در حوزه کیفی ساخت و سازها جزو سه استان برتر کشور محسوب می‌شود. 

اردشیر آرش در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: صنعت ساختمان نسبت به سال گذشته از تغییر و رونق چندان متفاوتی برخوردار نبوده و وضعیت ما در این 11 ماه در حوزه ساخت و ساز مشابه سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: شرایط موجود نوید آینده روشن از رونق صنعت ساختمان دارد که امیدواریم نسبت به سال‌های گذشته بهبود وضعیت را در صنعت ساخت و ساز شاهد باشیم. 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل ادامه داد: ما در سال‌های گذشته به دلیل آنکه  ساخت و سازهای انبوهی را شاهد بودیم بسیاری از این واحدها دست سازندگان باقی مانده است که انتظار می‌رود با رونق صنعت ساختمان این شرایط و اوضاع تغییر پیدا کند. 

آرش در ادامه بیان کرد: واقعیت این است که ما کنترل کننده کیفیت ساختمان هستیم ولی هر کاری از دستمان برآید برای رشد و توسعه صنعت تولید مصالح ساختمانی با کیفیت و قیمت مناسب اقدام می‌کنیم. 

وی گفت: در اردبیل تولید مصالح استاندارد با کیفیت بالا و با هدف رسیدن به خودکفایی مورد توجه و مدنظر است و از مسئولان انتظار می‌رود حمایت‌های لازم را از صنعت تولید مصالح ساختمانی و صنایع وابسته این بخش انجام دهند. 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل با قدردانی از حمایت‌های استاندار اردبیل از حوزه نظام مهندسی و صنعت ساختمان، اضافه کرد: قطعا با حمایت‌ها و همراهی‌های شایسته ما به سمت تولید مصالح مطلوب‌تر و با کیفیت‌تر حرکت خواهیم کرد. 

آرش ادامه داد: با توجه به اینکه ما با اکثر استان‌ها در ارتباط و تعامل هستیم در صنعت ساخت و ساز جزو سه استان برتر کشور محسوب می‌شویم که به صورت کیفی در این حوزه ورود پیدا کردیم. 

وی بیان کرد: هر چند برخی گله‌مندی‌ها از کیفیت ساختمان‌ها وجو دارد اما 95 درصد نظارت‌های ما دقیق و کمتر از 5 درصد کار دارای ایراد و اشکال است که این امر نیز طبیعی به نظر می‌رسد. 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل به عضویت 10 هزار و 300 نفر از مهندسان استان در سازمان نظام مهندسی اشاره کرد و افزود: 5 هزار و 800 نفر از این مهندسان به شکل پروانه‌دار فعالیت می‌کنند. 

آرش در مورد برگزاری برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی برای ارتقای پایه مهندسان نیز خاطرنشان کرد: باید مهندسان برای ارتقای پایه خود در چهار دوره آموزشی شرکت کنند و مجریان نیز 76 ساعت دوره آموزشی را در راستای اخذ صلاحیت اجرای پروژه‌ها به شکل تخصصی سپری می‌کنند. 

عضو دوره هفتم نظام مهندسی ساختمان اردبیل تصریح کرد: در دوره هفتم فعالیت نظام مهندسی ساختمان 10 برابر سال‌های گذشته دوره آموزشی برگزار کردیم و با دعوت از اساتید برجسه استانی و کشوری سعی کردیم تا در این زمینه توان مهندسان را ارتقا دهیم.

آرش با تبریک روز مهندس گفت: 5 اسفند سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان روز مهندس نامگذاری شده که در این روز با حضور مسئولان و مقامات استانی و اعضای نظام مهندسی جشنی بزرگ در شان مهندسان برگزار خواهد شد امیدواریم در این روز بتوانیم ضمن نشان دادن مظلومیت مهندسان زمینه اعتلای شان و منزلت فعالان این بخش را فراهم کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم